Logo Gemma Calmet

Vols saber qui sóc? Què faig? Per què?

Em dic Gemma Calmet Fargas

Sóc psicòloga i coach

Vaig créixer en un poble petit, Fonollosa, entre bicicletes i mores d’esbarzer. Als 18 anys vaig marxar del poble per començar la carrera i per anar a viure i treballar a Manresa. L‘any 2007 em vaig llicenciar en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i el mateix 2007 vaig cursar el postgrau de la UB de violència social i mediació de conflictes.

Després de treballar de cambrera, d’ajudant de cuina, d’acompanyant de nois amb TDHA i tantes altres feines variades, vaig créixer professionalment i personal en un centre d’acollida de menors.

Els darrers dos anys de la meva vida els he dedicat, sobretot, a formar-me per intentar trobar respostes a les mateixes preguntes que la carrera de psicologia no em va acabar de respondre. Per aquest motiu em vaig matricular al màster de coaching i lideratge personal de la Universitat de Barcelona i l’Institut Gomà.

Estudiar aquest màster ha representat un punt d’inflexió en la meva vida i en la meva carrera professional. Em sento –i sé– que sóc capaç de desenvolupar una tasca professional com a acompanyant de tot aquell que vulgui fer un canvi a la seva vida, de tot aquell qui vulgui ser protagonista de la seva pròpia existència.

Crec, també, que persones millors faran un món millor i aquestes creences m’han entusiasmat i motivat a emprendre aquest camí.

Gemma Calmet

Àrees d'interès i especialització

  • Coaching teleològic
  • Regulació emocional
  • Lideratge
  • Comunicació
  • Efectivitat
  • Creixement personal

Formació

Llicenciada en psicologia L’any 2007 em vaig llicenciar en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.
Postgrau en Mediació de conflictes Durant el darrer any de carrera (2007) vaig cursar el postgrau «Violència social i mediació de conflictes» a la Universitat de Barcelona.
Màster en coaching Entre 2011 i 2013 he realitzat el «Màster de Coaching» de la Universitat de Barcelona i l’Institut Gomà.

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/gemmacalmet/www/wp-includes/functions.php on line 3729

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /usr/home/gemmacalmet/www/wp-includes/functions.php on line 3729